Skip to content

BOUWBEDRIJF

BOUWEN MET SPITS IVO

Landelijk en traditioneel, of net wat strakker? Je kan bij ons terecht voor de bouw van nieuwbouwwoningen en dat in de stijl die jou kenmerkt. Of dat nu een huis in pastorijstijl is of eerder een strakke woning: wij staan voor je klaar.

ONZE AANPAK

Heb je een bouwproject of renovatie in gedachten, kom dan gerust langs in onze toonzaal. We overlopen samen alle stappen en werken jouw ideeën uit tot een foolproof plan om jouw bouwdromen te realiseren. Na de nodige planning maken we een vrijblijvende offerte op voor de ruwbouw en eventueel de daktimmer en dakbedekking.

KWALITEITSVOL EN DUURZAAM

Tijdens elke stap van het proces werken we samen met onze vaste, vertrouwde leveranciers. Zo kan je rekenen op een kwaliteitsvolle en duurzame woning, gebouwd met eersteklas materialen. Bovendien passen we state-of-the-art technieken toe: we zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties én blijven ons vakmanschap continu ontwikkelen.

Landelijk en traditioneel, of net wat strakker? Je kan bij ons terecht voor de bouw van nieuwbouwwoningen en dat in de stijl die jou kenmerkt.

inspiratie

Meer realisaties