Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
+

Stuur ons een bericht

Wenst u meer informatie over onze firma? Eventueel een vrijblijvend gesprek over uw eigen project? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

mail phone map facebook
MENU

Spits Ivo, bouwbedrijf en schrijnwerkerij

Spits Ivo is een familiebedrijf uit Heist-op-den-Berg met meer dan 30 jaar ervaring in bouw en hout. Ivo en zijn zoon Lode staan nog steeds elke dag mee op de werf om er voor te zorgen dat elk bouwproject met de grootste zorg en precisie tot een goed einde wordt gebracht. Zoon Niels is dan weer verantwoordelijk voor de schrijnwerkerij waar hij van ontwerp tot realisatie alles mee uitwerkt en opvolgt.

Bij Spits Ivo vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Alleen zo komen we te weten wat voor u belangrijk is, en kunnen we u bijstaan met ons deskundig advies. Wenst u graag met ons uw eigen project te bespreken? Neem dan contact met ons op en wij laten snel van ons horen!

 

Interieurbouw

Totaalinrichting van uw interieur

Maatkasten

Maatkasten en dressings

Keukens

Keukenbouw van ontwerp tot plaatsing

Trappen

Plaatsen en met hout bekleden van trappen

Parket

Plaatsen van parket en laminaatvloeren

Deuren

Plaatsen van alle houten deuren

Andere

Gyprockwerken, buitenschrijnwerk, afkastingen,...

Bouwbedrijf

Nieuwbouw en renovatie. Landelijk en modern.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Spits Ivo denken we graag met u mee en willen we zeker zijn dat u ook tevreden zal zijn met het eindresultaat. Na een eerste verkennend gesprek gaan we direct aan de slag, samen met onze tekenaar maken we voor u een 3D ontwerp met de bijhorende offerte. Zo weet u al op voorhand hoe uw keuken, dressing of maatkast er zal uit zien. Na uw goedkeuring werken we uw plannen concreet uit. Dit gebeurt steeds met de grootste zorg en de beste materialen!

ontwerp en realisatie